Tenniskurssit

Nuorten kurssi  (9-13 -vuotiaat) toukokuussa 2022 Liikuntakeskuksessa:

Liikuntakeskuksessa toukokuussa  nuorten tenniskurssilla harjoitellaan tenniksen lyöntien perustekniikkaa ja  touchtennis pelaamista. Kurssiin sisältyy 3 tunnin harjoituskertaa (30 euroa) lauantaisin klo 9-12 välisenä aikana. Kurssi auttaa valmistautumaan ulkona pelaamiseen. Jos olet kiinnostunut, ota yhteys erkkiel@gmail.com.

Perus- ja jatkokurssit kesällä 2022:

Kesän 2022 tenniksen perus -ja jatkokurssit pidetään kesäkuussa ja  heinäkuun alun aikana perjantaisin  klo 15-18 ja lauantaisin 9-12 . Pienryhmät (max 4 henkeä) muodostetaan ilmoittautumisten mukaan. Kurssit  (60 euroa) sisältävät neljä 1,5 tunnin harjoitusta.  Ilmoittautumiset  erkkiel@gmail.com viimeistään 13.5.2022.  Oma maila ei ole peruskurssilla välttämätön.

Tennis mielessä-mentaalikurssi kesällä 2022:

Tennis mielessä-kurssilla tutkaillaan tenniksen pelaamisen mentaalista puolta. Mitä mielessä tapahtuu kun pelaat?  Miten kannustat itseäsi, mikä voi sabotoida pelaamista. Minkälainen mindset auttaa oppimaan ja nauttimaan pelaamisesta. Jos olet kiinnostunut, ota yhteys erkkiel@gmail.com.

 

Kursseilla valmentajana toimii Erkki Ellonen, joka on vetänyt  YTe:n kursseja jo viiden vuoden ajan. Häntä kiinnostaa, kuinka tennistä opitaan pelaamaan ja pelaamisesta nauttimaan.  Erityisesti hän on kiinnostunut tenniksen mentaalisesta puolesta.

Kurssien keskeiset tavoitteet näet Youtubesta: Sinner & Ruusuvuori Tennis Made Look Easy ja Leylah FernandeZ`s Amazing Forehand Technique.  Court Level Tennis; 2 Minute Tennis

Erkki  on suorittanut Suomen Tennis liiton valmentajakoulutukset I ja II sekä Olympiakomitean Vastuullinen Valmentaja sertifikaatin. Youtubessa hän seuraa erityisesti Tomaz@Feeltennis sivustoa.