Kesäkauden 2022 vuoromaksut

Seuran kevätkokouksen yhteydessä 8.3.2022 vahvistettiin kesän kenttävuorojen hinnat.

Irtovuoron hinta on kaikille 14 €/tunti. Irtovuorot varataan ja maksetaan varausjärjestelmän kautta.

Seuran jäsenet voivat varata vakiovuoron (jäsenmaksu on 30 euroa vuonna 2022). Vakiovuorotunnin hinta on 100 € kesä, mutta jäsen saa vakiovuoron hinnasta jäsenmaksun suuruisen alennuksen eli ensimmäisen vakiovuorotunnin hinta on jäsenmaksun maksaneelle 70 €. Jos jäsen ottaa kaksi ja usempia vakiovuoroja (viikkotunteja), veloitetaan lisätunneista 100 €. Vakiovuorot laskutetaan toukokuussa. Mikäli haluat pitää viime kesän vakiovuorosi, vahvista vuorosi lähettämällä asiasta sähköposti kenttavaraukset@gmail.com 30.4.2022 mennessä. Tämän jälkeen vahvistamattomat vuorot siirtyvät muiden varattavaksi.

Mikäli et ota ensi kesälle vakiovuoroa ja sinulle on luovutettu kenttäavain, ilmoita asiasta, jotta voimme sopia kenttäavaimen ja pantin palauttamisen. Kenttäavain voi olla vain vakiovakiovuorolla pelaavilla jäsenillä. Vakiovuorot alkavat, kun kentät on saatu pelikuntoon.

Mitä useampi osallistuu kenttien kevätkunnostamiseen, sitä pidempi pelikaudesta tulee ja sitä useamman vakiovuorotunnin saa pelattavaksi! 

Jaa: