Varaa kenttä

Seuran kentiltä voi varata joko irtovuoron tai vakiovuoron.

Irtovuoron varaaminen

Irtovuoro varataan kirjautumalla Flextila-järjestelmään. Ensimmäisellä varauskerralla varaajan tulee rekisteröityä järjestelmään. Rekisteröitymisen jälkeen saa tunnukset, pääsee näkemään varauskalenterin ja voi varata kenttävuoron. Irtovuoron tuntihinta on 14 euroa ja se maksetaan järjestelmän kautta. Maksun suoritettuaan saa käyttöönsä kenttien senhetkisen avainsäilytyksen tunnusluvun. Huom! Varattua vuoroa ei voi siirtää eikä perutun vuoron maksua palauteta ainakaan täysimääräisenä (peruutusehdot näet varauksen yhteydessä Flextilassa).

Vakiovuoro

Vakiovuoron varaaja saa kauden ajaksi yhden tunnin pelivuoron sovittuna aikana sekä kolme irtovuoroa maksutta. Edellä mainitun maksuttoman irtovuoron varaus tulee toimittaa vähintään 2 päivää ennen seuran sähköpostiin kenttavaraukset@gmail.com. Ehdotettu vuoro varataan seuran toimesta edellyttäen, että vuoro on edelleen vapaana.

Vakiovuoron hinta on 100 euroa. Maksun suoritettuaan vakiovuoron varaajasta tulee samalla seuran jäsen ja saa käyttöönsä kenttien avaimen. Kenttien avaimen pantti on 25 euroa. Vakiovuoron varaustiedustelu tulee lähettää sähköpostilla kenttavaraukset@gmail.com.