Varaa kenttä

Seuran kentiltä voi varata joko irtovuoron tai vakiovuoron.

Irtovuoron varaaminen

Irtovuorojen varaus avautuu keväällä 2024 viimeistään 27.5.2024 tai heti kun tiedotamme tästä kotisivuillamme.

Toukokuussa talkoolaiset vielä kunnostavat kenttiä ja koepelaavat niillä.

Irtovuoro varataan kirjautumalla Flextila-järjestelmään. Ensimmäisellä varauskerralla varaajan tulee rekisteröityä järjestelmään. Rekisteröitymisen jälkeen saa tunnukset, pääsee näkemään varauskalenterin ja voi varata kenttävuoron. Irtovuoron tuntihinta on 14 euroa ja se maksetaan järjestelmän kautta. Maksun suoritettuaan saa käyttöönsä kenttien sen hetkisen avainsäilytyksen tunnusluvun.

Huom! Varattua vuoroa ei voi siirtää, eikä perutun vuoron maksua palauteta ainakaan täysimääräisenä (peruutusehdot näet varauksen yhteydessä Flextilassa).

Vakiovuoro

Vuoden 2024 vakiovuorot alkavat pyörimään viimeistään 27.5.2024 tai heti kun tiedotamme asiasta kotisivuillamme.

Vakiovuoron varaaja saa kauden ajaksi yhden tunnin pelivuoron sovittuna aikana. Mikäli haluaa edelliskesän vakiovuoron myös tulevaksi kesäksi, tulee tästä lähettää tieto sähköpostiin kenttavaraukset@gmail.com viimeistään 30.4 mennessä.
Tämän jälkeen, mikäli vuoroa ei ole uudelleen varattu, tulee vuoro muiden varattavaksi. Vakiovuorot laskutetaan yleensä touko-kesäkuussa.

Vakiovuoron hinta on 100 euroa kesäkausi. Maksun suoritettuaan vakiovuoron varaajasta tulee samalla seuran jäsen ja saa käyttöönsä kenttien avaimen. Kenttien avaimen pantti on 25 euroa. Vakiovuoron varaustiedustelu tulee lähettää sähköpostilla kenttavaraukset@gmail.com. Seuran jäsenmaksun (30 € vuonna 2024) maksanut saa ensimmäisen vakiovuorotunnin hinnasta jäsenmaksun verran alennusta, joten jo jäsenmaksun maksaneelle hinta on 70 €. Toinen sitä seuraava tunti maksaa 100 €.