Kentät yleiseen käyttöön 30.5.2022

Vakiovuorot alkavat 30.5. mistä alkaen myös irtovuoroilla pääsee pelaamaan. Irtovuorojen varausjärjestelmä (Flextila) avataan ennalta. Kentällä on tätä ennen jo palaajiakin sillä talkoolaiset koepelaavat ja kunnostavat kenttiä vielä viikot 20 ja 21.

Uudet vakiovuorot varattavissa

Viime kesältä vapautuneet vakiovuorot ovat jäsenten varattavissa. Vielä vapaat vuorot näet Flextilasta kohdasta “kentät / varaa kenttä” päivästä 23.5. eteenpäin. Myöhäisen kevään johdosta vakiovuorot ja muut kenttävaraukset alkanevat aikaisintaan 30.5.2022. Tähän asti kenttiä kunnostetaan ja kenttätalkoisiin osallistuneet virättävät kenttiä pelikuntoon myös itse pelaamalla. Älä siis ihmettele, jos kentälle jo pelataan etkä itse voi varata vielä vuoroa.

Tule talkoisiin tutustumaan porukkaan ja oppimaan kenttien hoitoa sekä osaltasi edesauttamaan kenttien pelikuntoon saamista!

Kenttätalkoot 7.5.2022 kello 10-14

Jo kertaalleen siirretyt kevään kenttätalkoot pidetään lauantaina 7.5. klo 10-14. Tarjolla on virvokkeita ja makkaraa, että jaksetaan. Talkoisiin osallistujilla on mahdollisuus kunnostella, testailla ja pelailla kentillä toukokuun loppuun. Talkoot pidetään, mikäli sää niin sallii. Kaikki mukaan tutustumaan ja kenttiä kunnostamaan.

Mitä useampi jäsen osallistuu talkoisiin, sitä nopeammin kentät saadaan kuntoon ja kesän pelikausi käyntiin. Talkoilua jatketaan lauantain jälkeen talkoissa sovittavalla tavalla.

Tenniskurssit kesäkuussa 2022

Kesän 2022 tenniksen perus -ja jatkokurssit pidetään kesäkuussa ja  heinäkuun alun aikana perjantaisin  klo 15-18 ja lauantaisin 9-12 . Pienryhmät (max 4 henkeä) muodostetaan ilmoittautumisten mukaan. Kurssit  (60 euroa) sisältävät neljä 1,5 tunnin harjoitusta.  Ilmoittautumiset  erkkiel@gmail.com viimeistään 13.5.2022.  Oma maila ei ole peruskurssilla välttämätön.

Kiinnostavatko uudet kurssit

Nuorten kurssi toukokuussa Liikuntakeskuksessa ja Tennis mielessä-mentaalikurssi kesällä

Tennis mielessä

Tennis mielessä-kurssilla tutkaillaan tenniksen pelaamisen mentaalista puolta. Mitä mielessä tapahtuu kun pelaat?  Miten kannustat itseäsi, mikä voi sabotoida pelaamista. Minkälainen mindset auttaa oppimaan ja nauttimaan pelaamisesta. Jos olet kiinnostunut, ota yhteys erkkiel@gmail.com

Nuorten kurssi (9-13 -vuotiaat)

Liikuntakeskuksessa toukokuussa  nuorten tenniskurssilla harjoitellaan tenniksen lyöntien perustekniikkaa ja  touchtennis pelaamista. Kurssiin sisältyy 3   tunnin harjoituskertaa (30 euroa) lauantaisin klo 9-12 välisenä aikana. Kurssi auttaa valmistautumaan ulkona pelaamiseen. Jos olet kiinnostunut, ota yhteys erkkiel@gmail.com.

Lisätietoja löydät kohdasta seuran toiminta tenniskurssit.

Kesäkauden 2022 vuoromaksut

Seuran kevätkokouksen yhteydessä 8.3.2022 vahvistettiin kesän kenttävuorojen hinnat.

Irtovuoron hinta on kaikille 14 €/tunti. Irtovuorot varataan ja maksetaan varausjärjestelmän kautta.

Seuran jäsenet voivat varata vakiovuoron (jäsenmaksu on 30 euroa vuonna 2022). Vakiovuorotunnin hinta on 100 € kesä, mutta jäsen saa vakiovuoron hinnasta jäsenmaksun suuruisen alennuksen eli ensimmäisen vakiovuorotunnin hinta on jäsenmaksun maksaneelle 70 €. Jos jäsen ottaa kaksi ja usempia vakiovuoroja (viikkotunteja), veloitetaan lisätunneista 100 €. Vakiovuorot laskutetaan toukokuussa. Mikäli haluat pitää viime kesän vakiovuorosi, vahvista vuorosi lähettämällä asiasta sähköposti kenttavaraukset@gmail.com 30.4.2022 mennessä. Tämän jälkeen vahvistamattomat vuorot siirtyvät muiden varattavaksi.

Mikäli et ota ensi kesälle vakiovuoroa ja sinulle on luovutettu kenttäavain, ilmoita asiasta, jotta voimme sopia kenttäavaimen ja pantin palauttamisen. Kenttäavain voi olla vain vakiovakiovuorolla pelaavilla jäsenillä. Vakiovuorot alkavat, kun kentät on saatu pelikuntoon.

Mitä useampi osallistuu kenttien kevätkunnostamiseen, sitä pidempi pelikaudesta tulee ja sitä useamman vakiovuorotunnin saa pelattavaksi! 

Mestaruuskilpailut 2021

Ylöjärvellä 28-29.8.2021
Sarjat 1. Kilpasarja (miehet, naiset, juniorit)
2. Harrastajasarja (miehet, naiset, juniorit)
3. Veteraanit +55v.
4. 4-peli
Osanotto-oikeus on jokaisella seuran jäsenellä. Jäsenmaksu oltava maksettuna ennen kilpailua. Kilpailija voi osallistua enintään kahteen sarjaan.
Ilmoittautuminen viimeistään tiistaina 24.8 p. 0500-777132 tai yte.tennis@gmail.com

Klikkaa linkistä YTe kilpailut 2021.

 

Aiempi uutinen:

Ylöjärven Tenniksen mestaruuskillpailut pelataan 28.-29.8.2021. Merkitse ajankohta kalenteriisi ja tule mukaan kisaamaan sopivaan sarjaan! Sarjat ja ilmoittautumisohjeet ilmoitetaan myöhemmin.

Tennisopetusta nuorille

Nuorten Tenniskoulua (9-12v) suunnitellaan tälle kesälle. Jos tenniskoulu kiinnostaa, ota yhteys erkkiel@gmail.com viikon 25 aikana tai tule YTe:n kenttien äärelle maanantaina 21.6. klo 10.

Kenttien kastelu

Kuivana ja lämpimänä aikana kentät tarvitsevat vettä pysyäkseen kunnossa. Kastele kenttä pelivuorosi lopussa ja tarvittaessa myös pelivuorosi aikana! Kasteltu kenttä ei pölyä ja on muutenkin parempi pelata.

 

Irtovuoroja voi varata kentille 21.5.2021 ja siitä eteenpäin

Irtovuoron voi varata perjantaille 21.5.2021 ja siitä eteenpäin. 20.5.2021 saakka kenttiä vielä kunnostetaan ja vakiovuorolaiset voivat käydä pelaamassa vuorollaan, kunhan jättävät kentän pelikertansa jälkeen parempaan kuntoon kuin se oli sinne mennessä.

Kaikki kuopat ja montut tulee heti tasoittaa jalalla ja lanalla. Pelikerran jälkeen kenttä tulee tarvittaessa kastella riittävästi. Kastelu on tärkeää, jotta kenttä pysyy kuivanakin aikana hyvässä kunnossa.